Sigma Design Forums  

Go Back   Sigma Design Forums > Expert Translator
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-28-2007, 02:31 PM
Salleh Diab Salleh Diab is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2007
Location: New Hampshire, USA
Posts: 48
Default Welcome to the Expert Translator Forum

I, Salleh Diab, am the developer of the Expert Translator. And I'm the happy moderator to this forum. I invite you to share ideas and post questions pertaining to the Translator here, so that others can learn and participate. I, too, will regularly post answers to common questions and problems.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-08-2014, 12:16 PM
Chris Walker Chris Walker is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Default

I purchased the translator last year and have not been able to get it to work properly I am missing all the hatches ri's layer styles etc and various other components when translated to DWG I have sent several emails to the person I purchased it from and the developer with no help or response can any one help ? cheers Chris .
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2014, 12:19 PM
Chris Walker Chris Walker is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Default

can you send me the correct configuration setting in translator that I could try thanks
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.