Sigma Design Forums

Sigma Design Forums (http://forums.sigmadesign.com/index.php)
-   ARRIS (http://forums.sigmadesign.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   custom doors (http://forums.sigmadesign.com/showthread.php?t=425)

Rickm 09-13-2010 07:40 AM

custom doors
 
When I try to make a custom door (in custom door designer) with a frame, the door width on the schedule includes the frame size --such as 3-0 door shows up as a 3-4 door. What am I doing wrong? How can I get the door only to show the proper size on the schedule and also on the arris menu? I need help. Version 9.3 on xp.

Jim Bennett 09-13-2010 07:52 AM

You are not doing anything wrong. With ARRIS doors, the size is the opening size, not the door size. This size is what is used to break the wall.

For complex custom doors which include the jambs this does cause a discrepancy. This is something we hope to improve in the future.


All times are GMT -6. The time now is 10:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.