Sigma Design Forums

Sigma Design Forums (http://forums.sigmadesign.com/index.php)
-   ARRIS (http://forums.sigmadesign.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   viewport not showing all layers (http://forums.sigmadesign.com/showthread.php?t=426)

Rickm 09-20-2010 11:57 AM

viewport not showing all layers
 
Arris 9.4, windows XP - Just today I placed a viewport on a sheet which is in the project that I am working in and only about 1/2 half of the viewport (layers) showed up. The sheet has another viewport on it (it is ok), but this viewport is from another database which is in the project file. I remade the 'defective' viewport twice and got the same results on that sheet. So, out of curiosity, I went to another sheet (same project, etc ) and placed the viewport. Everything showed up fine (same viewport, different sheet). This sheet where the viewport came in ok has another viewport on from the same database. This shouldn't matter - right? Any explanations or solutions?

Thomas Truscio 09-20-2010 01:09 PM

Try going back to the original sheet, delete the bad viewport. Then while
still on the sheet click the VP button, select Reload Layers and answer
"yes" to the prompt. Save the sheet. Remake the viewport again and use
a new name for it. Try placing it on the original sheet.


All times are GMT -6. The time now is 10:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.